Termeni si conditii


Termeni si condirii
Pentru utilizarea acestui site este obligatoriu sa fiti de acord cu urmatorii termeni si conditii.

Arhiva cotatiilor valutare folosita pe cursvalutar.plis.ro a fost preluata de pe site-ul oficial al Bancii Nationale a Romaniei. Actualizarea cursului se face zilnic de pe site-ul oficial al BNR. Toate informatiile prezentate pe site-ul nostru referitoare la cotatiile valutare au caracter pur informativ.

Continutul site-ului cursvalutar.plis.ro consta in principal din cursurile valutare zilnice ale Bancii Nationale a Romaniei (sursa www.bnr.ro). Punem la dispozitia dumneavoastra grafice pentru analiza evolutiei pe o perioada mai mare de timp, convertorul valutar pentru a facilita schimbul valutar.

Toate informatiile prezente pe acest site au caracter strict informativ. Nimic de pe acest site nu trebuie privit ca si consultanta investitionala. Site-ul cursvalutar.plis.ro va este oferit "asa cum este", si nu garanteaza si nu promite obtinerea vreunor rezultate specifice din utilizarea sa.

Nu suntem raspunzatori pentru eventualele erori de introducere sau afisare ce pot aparea pe site.

Cursvalutar.plis.ro nu poate fi facut raspunzator pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizare sau ca urmare a oricarei erori aparute.


Utile
Evolutie valute
 
Prima pagina Curs valutar BNR Evolutie valute Lista banci Convertor valutar Arhiva curs Preluare curs
Cotatiile de schimb valutar sunt preluate de la Banca Nationala a Romaniei
Termeni si Conditii de utilizare.